Afdrukapparatuur van Smetsers Kantoor

Smetsers Kantoor is al jarenlang een leverancier van afdrukapparatuur in de ruimste zin des woords. Als kleine maar zeer gedreven partij werken wij zeer persoonlijk met onze klanten samen.
Wij zijn QUALITY Partner van Konica Minolta en EXECUTIVE PARTNER van OKI


Konica Minolta Nederland  biedt kwalitatief hoogwaardige afdrukapparatuur. Van printer tot multifunctional zowel zwart/wit als kleuur op A4 en A3 formaat. Daarnaast levert Konica Minolta Nederland uitgebreide softwareoplossingen , dienstverlening en ondersteuning voor uw kantoor. Het complete portfolio omvat de gebieden Business Solutions, IT-Solutions, Production Printing en Marketing Services.

Ook Smetsers Kantoor biedt  u een enkele printer of kopieermachine tot aan totaaloplossingen voor het optimaliseren van informatie- en documentenstromen. Zowel Konica Minolta als Smetsers Kantoor staan voor kwaliteit waarbij onze klanten voorop staan.

Ons produktaanbod omvat een breed scala:
Copiers , printers en multifunctionals (combinatieapparatuur voor printen , scannen , faxen en kopieren),de totale Konica Minolta Bizhub lijn en software-oplossingen.

Kijk voor alle mogelijkheden ook eens op www.kopieermachine.nl . Ook voor jong gebruikt en volledig gereviseerde machines met een fractie van de nieuwprijs!

Multifunctionele Copiers kleur
Multifunctionele Copiers zwart/wit
Printers kleur
Printers zwart/wit
Gebruikte machines
Laser Multifunctionals