Smetsers Kantoor

Wie is Smetsers Kantoor?

Smetsers Kantoor is een kleine maar zeer gedreven partij waar professionaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat.
Het bedrijf wordt gerund door Marjolanda en Koen Smetsers. Vanuit het bedrijfspand op het industrieterrein in Milheeze wordt geleverd door heel Nederland en Belgie. 
Smetsers Kantoor heeft een zeer grote regionale naamsbekendheid.

ALLES VOOR UW KANTOOR! Dat is ons motto.

Wij leveren kantoorartikelen in de ruimste zin des woords. Van een tonercartridge tot koffie en van paperclip tot papier. Door de samenwerking met Quantore leveren wij uw bestelling na 1 werkdag netjes bij u uit. In onze webshop www.smetserskantoor.nl kunt u meer dan 22.000 verschillende produkten eenvoudig vinden en bestellen. Doet u dat liever via mail of telefoon dan staan wij u uiteraard graag persoonlijk te woord.
En gaat er een keer iets mis, dan lossen we dat direct voor u op.

Als specialist op het gebied van afdrukapparatuur en softwareoplossingen bieden wij de hoogste service en kunnen u bijna volledig ontzorgen. Meestal kunnen wij op het gebied van copy, print en scan (evt. gecombineerd met slimme software) de nodige besparingen voor u genereren. 
Koop of lease, nieuw of jong gebruikt, wij zoeken voor u de best passende oplossing.
Smetsers kantoor is Quality Partner van Konica Minolta. Dus voor uw (A3) printer, (kleuren)multifunctional etc. kunt u voor een goed advies bij ons terecht.

Ook voor uw (complete) kantoorinrichting kunt u op ons vertrouwen. U kunt een kijkje nemen in onze mooie/gebruiksvriendelijke online meubel shop om eenvoudig uw inrichting te bestellen.
Uiteraard kunnen wij ook persoonlijk uw wensen bespreken en u een mooi inrichtingsvoorstel in 2-D of 3-D aanbieden.
Wilt u een bureaustoel voor u zelf of uw personeel aanschaffen, iedere stoel wordt uitgeleverd met een uitgebreide persoonlijke zitinstructie